18 de juliol, 2012

Va de sèries, Dexter

La 7a temporada de Dexter ja té data d'estrena. Serà el pròxim 30 de setembre, per Showtime. Encara haurem d'esperar uns dies... I pels qui no en teniu ni idea: Dexter és una sèrie nord-americana, emesa per primera vegada l'1 d'octubre de 2006 al canal Showtime. El prota és Dexter Morgan, un home amb doble vida. Analista de sang de dia, i assassí en sèrie de nit (bé, a vegades també de dia). Com ell diu, té un "costat fosc" (ehem... no ho havíem notat).

Durant aquestes 6 temporades, els personatges han crescut, s'han fet grans. N'hi ha que han mort, n'hi ha que han nascut, i tot això sota l'estupendu sol de Miami, amb una fotografia excel·lent, i una sensació de suspens molt aconseguida. Els conflictes de cada temporada estan molt ben resolts. La trama principal sempre gira al voltant d'un o més assassinats, que el departament d'homicidis de Miami ha d'investigar, i aquest és el pretext que dóna vida a Dexter Morgan, assassí en sèrie. Això si, assassí dels dolents. Seria com allò de "quien roba a un ladrón tiene 100 años de perdón", però en lloc de robar, amb matar. Per què és així? Perquè un fet de la seva infantesa, que ara no revelaré, el va marcar. I molt.

Com deia, tots els conflictes estan molt ben resolts, però el final de la 6a temporada m'ha semblat un pèl "pillat", conflictes secundaris resolts fàcilment, fins i tot com per art de màgia. Tot i això, el final complica bastant la història; i et deixa amb aquella sensació de: ostres!, i ara què??? Feeling molt bo en una sèrie. Però atenció, aquest "ostres!, i ara què???" té dos minuts de continuïtat; ja s'ha penjat a la xarxa l'snake peek de la sèrie, que seria com un vídeo de dos minuts que proposa el principi de la temporada 7. Per anar fent boca... Aquí el teniu! Però abans, un avís i una recomanació:

AVÍS: És un spoiler (dóna pistes sobre la sèrie) i per tant, si mai heu vist la sèrie però teniu intenció de fer-ho: NO MIREU EL VÍDEO.

RECOMANACIÓ: 8,7 sobre 10. Algunes resolucions fàcils de la temporada 6 fan que no arribi a l'excel·lent. Ep! Això no vol dir que no valgui, notablement, la pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA ENTRADA

Menys mòbils, més límits.

Cal educar les filles i els fills amb sentit comú, sí ja ho sé: el menys comú dels sentits. L'espècie humana: animals contradictoris per...