28 de juny, 2012

Mosquits mutants

Diuen que la natura és sàvia, i la natura diu que per sobreviure, ens hem de menjar els uns als altres. És llei de vida, i s'anomena xarxa tròfica: lleons que mengen persones, persones que mengen vaques, vaques que mengen herba, herba que menja... Però analitzant la situació, trobo un tipus d'insecte que no acabo d'ubicar; és un insecte que es posa al nivell dels més forts; i menja persones!

Prepareu-vos petits i grans, la invasió ha començat! És malvat, pervers, diabòlic, maligne, té mala fe i és ràpid, molt ràpid el molt "mamó". Abans només sortia de nit, però "OhmyGod!", ara també surt de dia, i t'ataca quan menys t'ho esperes. Aquest fenomen de la naturalesa és: el MOSQUIT! Que per cert, el trobem en diferents formats i estils de camuflatge:

-Tipus 1: potes llargues i cos petit.

-Tipus 2: cos petit i negre, i potes curtes

-Tipus 3: imagineu-vos un tigre, però sense dents, ni orelles, ni cua... (i amb ales, és clar).

Fins el dia d'avui, em pensava que el més perillós i difícil d'exterminar era el tipus tigre, però aquest estiu he descobert que no és així. El tipus 2, que a partir d'ara anomenarem "mal parit" és un tipus de mosquit mutant, que amb el cos del tipus 1 i la malícia del mosquit tigre ha desenvolupat una mala llet increïble, mai abans coneguda en cap mena de mosquit. El "malparit" xucla la sang de dia i de nit, a tota hora, i no se'l veu venir.

Potser és una bèstia creada pels fabricants de repel·lent, sigui com sigui, aquest estiu les farmacèutiques es forraran. Però per molts productes que surtin, cap podrà acabar amb el "malparit"; ni les pulseretes, ni els repel·lents més durs (que potser faran efecte 30 minuts), ni els pegats, ni els Kill Pufs! Tot i això, no ens desesperem tan de pressa; hi ha una esperança, un miracle, que dura el que dura, però que de moment és l'únic que m'ha funcionat. Són les espelmes de "Citronella", dels xinos, de l'Shlecker, del Casa Viva, Natura o de qualsevol supermercat. Per molt increïble que sembli és l'únic mètode que foragita els mosquits.

Així que ja ho sabeu, ADVERTÈNCIA: els qui tingueu la sang dolça, espelmetes. I els qui mai us piquen els mosquits, ja us podeu preparar... el mosquit "malparit" ja té la canyeta preparada per deixar-vos ben secs. Palabra!



4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. ho tindrem en compte gracies. tb hi h un espray de citronella i parxes del mateix producte, els parxes son de la farmacia i lspray a les botigues naturals, potser aqui a Alcover a "el butjar" en tenen.

    ResponElimina
  3. Sí!,a més aquests mutants cabronaires no avisen, abans els senties arribar amb la seva simfonia i intentaves aixafar-lo quan el tenies ben a prop de l'orella. Potser ara no et despertaran de nit però a canvi et picaran fins deixar-te sec.
    Perdoneu,però algú ho havia de dir.

    ResponElimina

ÚLTIMA ENTRADA

Menys mòbils, més límits.

Cal educar les filles i els fills amb sentit comú, sí ja ho sé: el menys comú dels sentits. L'espècie humana: animals contradictoris per...