01 de juny, 2012

Mediterràniament

2008. Estrella Damm introdueix el concepte de cervesa mediterrània, amb un: "Benvingut al Mediterrani":


2009. Entrem en l'era "Mediterràniament", a Formentera, amb el Tonight, tonight de Summercat. Poc a dir, va marcar un abans i un després en els anuncis d'Estrella Damm. Aquell espot va ser molt gran! I a Formentera van fer l'agost (això no sé si és bo o dolent).


2010. Rodar a ses illes va triomfar tant que l'any següent van repetir la fórmula recreant el Sant Joan a Menorca. La cançó va ser aquella que deia "Sing a song, na, na, na.... sing a sooong...": The Triangles, d'Applejack.


2011. Roses, el Bulli, Ferran Adrià i una molt bona cançó: I wish that I could see you soon, d'Herman Düne.


1 de juny de 2012. Estrella Damm puja a la xarxa l'espot d'aquest estiu. És com el Freixenet de la temporada, molts l'esperem. Aquest estiu tornem a ses illes, a la Serra de Tramuntana, Mallorca. Amb la cançó You can't say no forever, de Lacrosse, música fresca, en la línia. I sobre la història? Diferent localització, diferents personatges, diferent grafisme en la tipografia. Plans, fotografia i caracterització fantàsics. I una mica la mateixa història:
-Noi mono, el Max, es planta en terres mallorquines.
-Noi mono es beu una Estrella Damm.
-Noi coneix noia mona.
-Noi puja al cotxe amb porc senglar (situació típica a Mallorca)
-I AQUÍ VÉ EL MOMENTÀS: Noi coneix a Tomeu Penya ("Duc el dimoni dins jo..., illes dins d'un riu..."), el Hank Williams català. Hank Williams?


Continuem...
-Noi estableix una situació íntima amb la noia.
-Noi tanca la nevera i es troba un ase (situació encara més típica, oh yea!...)
-Noi es beu un altre "quintu".
-Petó.
-Al noi li vola el bitllet d'avió.
-El noi haurà de comprar un altre bitllet d'avió. A tots ens agradaria, però siguem francs, ningú es queda allà on va de vacances.
-I happy ending!

Conclusions: t'agafen ganes d'anar de vacances (a Mallorca o on sigui), tot el dia beuen cervesa (i no es pinyen), i estan igual de blancs a l'inici del videoclip que al final (no haurien d'haver agafat una mica de color?)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA ENTRADA

Menys mòbils, més límits.

Cal educar les filles i els fills amb sentit comú, sí ja ho sé: el menys comú dels sentits. L'espècie humana: animals contradictoris per...